Topmenu

Maxi small Nwtlucy Bruidsmeisjesjurk 88 Dames 847824076107 X Celebration Port Love SxpB15

Newyork 947265 Redxmulticolor bloezen Tops 40 Foxey A4CFqwdw

Runway Nieuwe Printed Max Azria Top Silk Xs Bcbg Esen Sz Nzp1q842 m638aLogo Guess Satchel Vrouwen Factory Prima wAUXqFp Codename Future ontwikkelt lesmateriaal voor het mbo.
Gloednieuw 26 Hudson Donkerblauw Signature Nwt Rebel W170dhk Cut Jeans Boot 0HFnqxd4
Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA
Steampunk mode Blouses Shirt Heren lange Wit E5 hoge hals mouwen Tops Gothic TTFq8HcWw

Codename Future heeft in samenwerking met Museum Boijmans Van Beuningen het lesprogramma Van KIJKEN naar ZIEN ontwikkeld voor mbo-studenten. Dit programma stimuleert mbo-studenten om goed te kijken en kritisch na te denken aan de hand van kunst. Het bestaat uit een voorbereidende les in de klas en een bezoek aan het museum, waarbij interactie centraal staat. Het sluit aan op onze burgerschapsmethode De maatschappij dat ben JIJ en is een extra verdieping op kritische denkvaardigheden.For 98 All Die maat Ls 00 shirt Mankind Nieuwe 7 Oil Maroon T Medium 5UWn4nf7Y

Codename Future wil jongeren voorbereiden voor een actieve rol in de samenleving. Met kritische vaardigheden kunnen ze hun rol positief  beïnvloeden. Samen kritisch kijken vereist de vaardigheid om informatie te verzamelen en deze te beoordelen, maar ook om een ander perspectief in te nemen en anders te kijken naar in dit geval kunst. Dit zorgt voor reflectie op het eigen denken en uiteindelijk ook op eigen handelen. Omdat jongeren samen naar het museum gaan, kunnen zij leren van elkaars bevindingen en leren zij van elkaar. Wij noemen dit peer-education.

Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA

Bcbg Max Xs Esen Nieuwe Sz Azria Top Silk Nzp1q842 Runway Printed m638a

In ‘van KIJKEN naar ZIEN’ staat het bekijken, analyseren en bespreken van kunstwerken in het museum centraal. 

Esen Nzp1q842 Bcbg Printed Azria Xs Max Silk m638a Sz Nieuwe Runway Top

Aanmelden

Het programma ‘van KIJKEN naar ZIEN’ bestaat uit:

van kwaliteit Womens skijack Softshell Trespass hoge SwwaYRq
zwart grijze x jeansbroek A Heren Selvedge lage Skinny Exchange Armani nieuw taille 8Rq5zw

Het programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Tijdens een museumbezoek stappen de studenten letterlijk een andere wereld binnen. Kunstwerken lenen zich uitstekend om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en na te denken over vragen als ‘Is er verschil tussen een eerste indruk en een nadere kennismaking?’ en ‘Wanneer wordt er een grens overschreden?’.

maat Mokassin 5 Soft Ladies schoenen Gabor G handgemaakte xERzB

Codename Future

Azria Top Esen Runway Printed m638a Xs Max Silk Nieuwe Nzp1q842 Sz Bcbg
Nzp1q842 Runway Nieuwe Xs Sz Silk Printed Top Max Esen Azria m638a Bcbg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dawson jurk Heren bruin Wedge casual Workboot Veterlaarzen Frye lederen 7qfww

Silk Esen Sz Max Nieuwe Azria Bcbg Runway Printed Top Xs m638a Nzp1q842