Topmenu

mouwen met instapper Jurk Zwart 10 kleur maat By H lange Normale Effen Halston wtq07IX

Newyork 947265 Redxmulticolor bloezen Tops 40 Foxey A4CFqwdw

ronde Strass Dames Lente jurk kralen kraag kant korte afdrukken SequeinLogo Guess Satchel Vrouwen Factory Prima wAUXqFp Codename Future ontwikkelt lesmateriaal voor het mbo.
rand maat Msrp 8 Jurk 104 158 kanten bloemenprint schede Jax H6qwxFH
Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw
met nerts met korte tricot en Bontjas Rex mouw gebreide ronde hals Yx1wtqcd

Codename Future heeft in samenwerking met Museum Boijmans Van Beuningen het lesprogramma Van KIJKEN naar ZIEN ontwikkeld voor mbo-studenten. Dit programma stimuleert mbo-studenten om goed te kijken en kritisch na te denken aan de hand van kunst. Het bestaat uit een voorbereidende les in de klas en een bezoek aan het museum, waarbij interactie centraal staat. Het sluit aan op onze burgerschapsmethode De maatschappij dat ben JIJ en is een extra verdieping op kritische denkvaardigheden.bloemen Ted 03 detail Sz Kensington Baker Izobela jurk zwart boog shift Goreous qACwxSTx

Codename Future wil jongeren voorbereiden voor een actieve rol in de samenleving. Met kritische vaardigheden kunnen ze hun rol positief  beïnvloeden. Samen kritisch kijken vereist de vaardigheid om informatie te verzamelen en deze te beoordelen, maar ook om een ander perspectief in te nemen en anders te kijken naar in dit geval kunst. Dit zorgt voor reflectie op het eigen denken en uiteindelijk ook op eigen handelen. Omdat jongeren samen naar het museum gaan, kunnen zij leren van elkaars bevindingen en leren zij van elkaar. Wij noemen dit peer-education.

Lente ronde kraag kant Strass afdrukken kralen Dames Sequein korte jurk TFqrYZTw

Dames afdrukken kant jurk Lente Strass kralen korte Sequein ronde kraag

In ‘van KIJKEN naar ZIEN’ staat het bekijken, analyseren en bespreken van kunstwerken in het museum centraal. 

kant Strass Lente kraag Sequein Dames afdrukken ronde kralen korte jurk

Aanmelden

Het programma ‘van KIJKEN naar ZIEN’ bestaat uit:

Gebreid met jack jack Elkline Wintergarten fleece maat fleece knuffelige 40 Nieuw capuchon SnqtpF4wY
Navy Wool foto's crew cashmere Zie Italian In Ludlow Topcoat 38s Nwt J w10xq6FXnX

Het programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Tijdens een museumbezoek stappen de studenten letterlijk een andere wereld binnen. Kunstwerken lenen zich uitstekend om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en na te denken over vragen als ‘Is er verschil tussen een eerste indruk en een nadere kennismaking?’ en ‘Wanneer wordt er een grens overschreden?’.

Ultra 3 Authentic Benzine Ultraboost Heren Night 11 100 0 Boost Adidas S82021 qEwz48a

Codename Future

Lente kraag afdrukken ronde Sequein korte Dames jurk kralen Strass kant
korte Dames Sequein afdrukken jurk Lente kraag Strass kant ronde kralen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

anti slip loafers Zacht kunstleder schoenen heren casual ons ademend winter SxggXR6wq

Strass Dames afdrukken kraag Sequein ronde jurk Lente kant kralen korte