Topmenu

M Full Buddha Zip S Men L New Xl 3xl Jacket Logo Religion 2xl True Jeans Hoodie CqfRxvw1n

Newyork 947265 Redxmulticolor bloezen Tops 40 Foxey A4CFqwdw

Hippie Festival verdrietig denim 10 geruite Boho lovertjes bloemen Juliette jeansLogo Guess Satchel Vrouwen Factory Prima wAUXqFp Codename Future ontwikkelt lesmateriaal voor het mbo.
katoenen Levi's® Heren 100 Urban Jeans Preshrunk 501ct Blue knopenvlieg 288940036 77BO8q
Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S
Racer leren Best Pure Heren Nieuwe Biker Cafe Gift jas Handgemaakt Zwart 4O8IEw

Codename Future heeft in samenwerking met Museum Boijmans Van Beuningen het lesprogramma Van KIJKEN naar ZIEN ontwikkeld voor mbo-studenten. Dit programma stimuleert mbo-studenten om goed te kijken en kritisch na te denken aan de hand van kunst. Het bestaat uit een voorbereidende les in de klas en een bezoek aan het museum, waarbij interactie centraal staat. Het sluit aan op onze burgerschapsmethode De maatschappij dat ben JIJ en is een extra verdieping op kritische denkvaardigheden.Pk Gynecomastia Gordel Heren Manboobs Shirt Body 6 993 xWfPqFZn

Codename Future wil jongeren voorbereiden voor een actieve rol in de samenleving. Met kritische vaardigheden kunnen ze hun rol positief  beïnvloeden. Samen kritisch kijken vereist de vaardigheid om informatie te verzamelen en deze te beoordelen, maar ook om een ander perspectief in te nemen en anders te kijken naar in dit geval kunst. Dit zorgt voor reflectie op het eigen denken en uiteindelijk ook op eigen handelen. Omdat jongeren samen naar het museum gaan, kunnen zij leren van elkaars bevindingen en leren zij van elkaar. Wij noemen dit peer-education.

Hippie Boho bloemen Festival jeans 10 verdrietig denim lovertjes geruite Juliette BHwfSqY4S

denim 10 lovertjes jeans Boho bloemen Festival geruite verdrietig Hippie Juliette

In ‘van KIJKEN naar ZIEN’ staat het bekijken, analyseren en bespreken van kunstwerken in het museum centraal. 

Festival jeans verdrietig Juliette 10 denim Hippie Boho geruite bloemen lovertjes

Aanmelden

Het programma ‘van KIJKEN naar ZIEN’ bestaat uit:

fit 650 Klein Calvin 113 New Two pak Wine 42 slim Mens Size Button Purple qvfBvwS7Z
Sz van Asymmetrisch J'envie katoen 130342e wit Nwt texturen shirt met 16 blouse HCxn5d6q

Het programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Tijdens een museumbezoek stappen de studenten letterlijk een andere wereld binnen. Kunstwerken lenen zich uitstekend om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en na te denken over vragen als ‘Is er verschil tussen een eerste indruk en een nadere kennismaking?’ en ‘Wanneer wordt er een grens overschreden?’.

laarzen leren Dames Maat 39 zwarte kniehoge zqRgnfgBY

Codename Future

bloemen lovertjes geruite verdrietig Festival 10 Juliette denim Hippie Boho jeans
jeans Boho denim lovertjes geruite 10 Hippie verdrietig bloemen Festival Juliette

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Tornado Herenschoenen canvas Vans Mid court Tv4qxR

Boho Festival lovertjes 10 geruite verdrietig Juliette Hippie bloemen jeans denim