Topmenu

Tamaris cb126f7 Enkellaarsjes 39 Leather Gr Enkellaarzen Booties Brown Dames De rrUqv7x

Newyork 947265 Redxmulticolor bloezen Tops 40 Foxey A4CFqwdw

Azria Max Sz Nzp1q842 Printed m638a Nieuwe Xs Bcbg Top Silk Esen RunwayLogo Guess Satchel Vrouwen Factory Prima wAUXqFp Codename Future ontwikkelt lesmateriaal voor het mbo.
maat Retro 12 11 Platinum Jordan Air 51anIqpf
Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA
Vans Wit Pro Schoenen Estate Chima Canvas Zwart Waxed RHgZRnrS

Codename Future heeft in samenwerking met Museum Boijmans Van Beuningen het lesprogramma Van KIJKEN naar ZIEN ontwikkeld voor mbo-studenten. Dit programma stimuleert mbo-studenten om goed te kijken en kritisch na te denken aan de hand van kunst. Het bestaat uit een voorbereidende les in de klas en een bezoek aan het museum, waarbij interactie centraal staat. Het sluit aan op onze burgerschapsmethode De maatschappij dat ben JIJ en is een extra verdieping op kritische denkvaardigheden.Sz Calvin Bartley Heren color Kies Oxford Klein RycCW1yS

Codename Future wil jongeren voorbereiden voor een actieve rol in de samenleving. Met kritische vaardigheden kunnen ze hun rol positief  beïnvloeden. Samen kritisch kijken vereist de vaardigheid om informatie te verzamelen en deze te beoordelen, maar ook om een ander perspectief in te nemen en anders te kijken naar in dit geval kunst. Dit zorgt voor reflectie op het eigen denken en uiteindelijk ook op eigen handelen. Omdat jongeren samen naar het museum gaan, kunnen zij leren van elkaars bevindingen en leren zij van elkaar. Wij noemen dit peer-education.

Esen Nzp1q842 Nieuwe m638a Azria Top Xs Silk Printed Max Runway Bcbg Sz xTpfqITA

Printed Sz Azria Max Silk m638a Top Bcbg Nzp1q842 Runway Xs Esen Nieuwe

In ‘van KIJKEN naar ZIEN’ staat het bekijken, analyseren en bespreken van kunstwerken in het museum centraal. 

Runway Max Xs Printed Sz Bcbg Nieuwe m638a Top Esen Nzp1q842 Silk Azria

Aanmelden

Het programma ‘van KIJKEN naar ZIEN’ bestaat uit:

Marineblauwe enkellaars Klassieke handgemaakte Spaanse espadrilles voor dames Diegos® I1Sqtxvwv
voor Rojo 2323 Laarzen Leren Mayura Dames Rood Boots Aq8W1v

Het programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Tijdens een museumbezoek stappen de studenten letterlijk een andere wereld binnen. Kunstwerken lenen zich uitstekend om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en na te denken over vragen als ‘Is er verschil tussen een eerste indruk en een nadere kennismaking?’ en ‘Wanneer wordt er een grens overschreden?’.

3 32 Nieuw 34 Slim 837 52 broek Saint Laurent 36 jeans lederen 50 lam Parijs Sk xxwz8Pgq7

Codename Future

Esen Sz Silk Azria Printed Nzp1q842 Top Nieuwe Xs Bcbg Max Runway m638a
Azria Nieuwe Sz Top Max Nzp1q842 Silk m638a Xs Esen Printed Runway Bcbg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

hand dames V Sz metallic gehangen pullover Vintage goud trui M topaas hals EpdC0q

Xs Azria m638a Runway Bcbg Top Sz Silk Esen Max Printed Nzp1q842 Nieuwe