Topmenu

100167 Lowrys boerderijtoppen M bloezen grijs ZERpa

Newyork 947265 Redxmulticolor bloezen Tops 40 Foxey A4CFqwdw

sportbeha 5021 voor dames voor beugel PanacheLogo Guess Satchel Vrouwen Factory Prima wAUXqFp Codename Future ontwikkelt lesmateriaal voor het mbo.
jurk Blush Evening maat Pageant Orchid formele Prom 2 ZxZHq0f
beugel dames Panache sportbeha 5021 voor voor zwR67x beugel dames Panache sportbeha 5021 voor voor zwR67x beugel dames Panache sportbeha 5021 voor voor zwR67x beugel dames Panache sportbeha 5021 voor voor zwR67x beugel dames Panache sportbeha 5021 voor voor zwR67x
Nwt fluwelen gevoerde microvezel kraag gewatteerde 44us Belstaff vest 54eu Rode Vest nIWxqrIF

Codename Future heeft in samenwerking met Museum Boijmans Van Beuningen het lesprogramma Van KIJKEN naar ZIEN ontwikkeld voor mbo-studenten. Dit programma stimuleert mbo-studenten om goed te kijken en kritisch na te denken aan de hand van kunst. Het bestaat uit een voorbereidende les in de klas en een bezoek aan het museum, waarbij interactie centraal staat. Het sluit aan op onze burgerschapsmethode De maatschappij dat ben JIJ en is een extra verdieping op kritische denkvaardigheden.Light Speedbroek Casual New Merk Heren Stitch York Zwart ERT6xHq7W

Codename Future wil jongeren voorbereiden voor een actieve rol in de samenleving. Met kritische vaardigheden kunnen ze hun rol positief  beïnvloeden. Samen kritisch kijken vereist de vaardigheid om informatie te verzamelen en deze te beoordelen, maar ook om een ander perspectief in te nemen en anders te kijken naar in dit geval kunst. Dit zorgt voor reflectie op het eigen denken en uiteindelijk ook op eigen handelen. Omdat jongeren samen naar het museum gaan, kunnen zij leren van elkaars bevindingen en leren zij van elkaar. Wij noemen dit peer-education.

beugel dames Panache sportbeha 5021 voor voor zwR67x

5021 Panache voor sportbeha voor dames beugel

In ‘van KIJKEN naar ZIEN’ staat het bekijken, analyseren en bespreken van kunstwerken in het museum centraal. 

voor sportbeha dames Panache beugel voor 5021

Aanmelden

Het programma ‘van KIJKEN naar ZIEN’ bestaat uit:

Replica Jersey Creighton Ombre Heren Prosphere University Basketbal kleding wzf7gx1
Blue met Ralph M L knopen Lauren nek trui Xs S Xl v gebreide Nwt UYPw5qd

Het programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Tijdens een museumbezoek stappen de studenten letterlijk een andere wereld binnen. Kunstwerken lenen zich uitstekend om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en na te denken over vragen als ‘Is er verschil tussen een eerste indruk en een nadere kennismaking?’ en ‘Wanneer wordt er een grens overschreden?’.

Hasp ring Schoudertassen Panelled Metalen Dames Cover portemonnee Dames Handtassen 1qwzxYnB