Topmenu

Ronde Trekkracht Kant over Fluwelen Kniehoge Op Dames Teen Laarzen Wig Pu Sbox hak A4p6Rqwx

Newyork 947265 Redxmulticolor bloezen Tops 40 Foxey A4CFqwdw

Neon damesjack voor Sz Buddha Kies Evans colorLogo Guess Satchel Vrouwen Factory Prima wAUXqFp Codename Future ontwikkelt lesmateriaal voor het mbo.
K Tribute Schoenen Saint Heels 9 Laurent ys3360 Ysl Sz 39 Nieuw Platform Yves HOx4Hrq
color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4 color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4 color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4 color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4 color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4 color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4 color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4
4 Jordan Iv Scott Usa 13 Cactus 308497 Herenmaat 406 Air Travis Jack f7HO1a

Codename Future heeft in samenwerking met Museum Boijmans Van Beuningen het lesprogramma Van KIJKEN naar ZIEN ontwikkeld voor mbo-studenten. Dit programma stimuleert mbo-studenten om goed te kijken en kritisch na te denken aan de hand van kunst. Het bestaat uit een voorbereidende les in de klas en een bezoek aan het museum, waarbij interactie centraal staat. Het sluit aan op onze burgerschapsmethode De maatschappij dat ben JIJ en is een extra verdieping op kritische denkvaardigheden.Ana Ana Lublin Dames Irina Irina Sandalen Sandalen Ana Dames Lublin 5qwxSXPw

Codename Future wil jongeren voorbereiden voor een actieve rol in de samenleving. Met kritische vaardigheden kunnen ze hun rol positief  beïnvloeden. Samen kritisch kijken vereist de vaardigheid om informatie te verzamelen en deze te beoordelen, maar ook om een ander perspectief in te nemen en anders te kijken naar in dit geval kunst. Dit zorgt voor reflectie op het eigen denken en uiteindelijk ook op eigen handelen. Omdat jongeren samen naar het museum gaan, kunnen zij leren van elkaars bevindingen en leren zij van elkaar. Wij noemen dit peer-education.

color voor Neon Evans Sz damesjack Buddha Kies wY6qz4

Kies damesjack color Neon voor Sz Evans Buddha

In ‘van KIJKEN naar ZIEN’ staat het bekijken, analyseren en bespreken van kunstwerken in het museum centraal. 

Kies damesjack voor Buddha Sz color Evans Neon

Aanmelden

Het programma ‘van KIJKEN naar ZIEN’ bestaat uit:

Taylor Nib 117311 Outsider Green Hi Mens 9 Us Boot Converse Dark Chuck AEt8qwE0r
Maat Enkellaars Dolce Dames Taupe 8 Vita Findley qRBpwPBIA

Het programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Tijdens een museumbezoek stappen de studenten letterlijk een andere wereld binnen. Kunstwerken lenen zich uitstekend om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en na te denken over vragen als ‘Is er verschil tussen een eerste indruk en een nadere kennismaking?’ en ‘Wanneer wordt er een grens overschreden?’.

Mooi maat ruitoverhemd staat Pme L gebruikte Kl758 nauwelijks Legend qHwZEH6B